Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Γιατί η Ζωή Αρβανιτάκη θυμήθηκε «ξαφνικά» τις ζωντανές αναμεταδόσεις των δημοτικών συμβουλίων Φυλής;

Απο http://doxthi.gr/

Περισσότερο γέλιο παρά προβληματισμό σε σχέση με τα κίνητρα προκαλεί το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φυλής Ζωή Αρβανιτάκη, σχετικά με τους λόγους που δε λειτουργεί η ζωντανή αναμετάδοση των δημοτικών συμβουλίων. Και προκαλεί γέλιο, όχι γιατί θυμήθηκε μετά από 4 μήνες να δικαιολογήσει το «κόψιμο» του livestreaming αλλά γιατί επιρρίπτει τις ευθύνες στην εταιρία, την οποία… καρτερικά, όπως ανέφερε, περίμενε να διορθώσει το πρόβλημα.
«Νισάφι» πια φαίνεται πως είπε η κυρία Αρβανιτάκη που δεν… αντέχει άλλο να περιμένει να διορθωθεί το πρόβλημα της ζωντανής μετάδοσης των δημοτικών συμβουλίων Φυλής και βρίσκεται – κατά δήλωσή της – στην αναζήτηση άλλης δυνατότητας, καθώς «όχι μόνο δεν έχουμε να κρύψουμε το παραμικρό αλλά στόχος κι επιθυμία μας είναι, όλες οι Συνεδριάσεις να μεταδίδονται απευθείας και να μπαίνουν στο σπίτι του κάθε συνδημότη μας».
Άλλωστε, για την κυρία Αρβανιτάκη που διακρίνεται για τις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθεί μέσα στις συνεδριάσεις, για τα φιλικά της αισθήματα απέναντι στην αντιπολίτευση, για τον ήρεμο τρόπο με τον οποίο απευθύνεται στους δημοτικούς συμβούλους, για το σεβασμό που διαθέτει στα όργανα και γενικότερα για την αντικειμενικότητα που τη διέπει, είναι ευχής έργον να τη βλέπει ο κόσμος να προεδρεύει.
Αξίζει, πάντως, να υπενθυμίσουμε στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου (καθότι καμιά φορά όλοι μας ξεχνάμε) ότι οι ζωντανές συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων «κόπηκαν» λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της διοίκησης Παππού, διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμος των πολλών εκατομμυρίων ευρώ, δε διέθετε 800 ευρώ για να αντικατασταθεί ένα μηχάνημα.
Ως εκ θαύματος, τα χρήματα δόθηκαν και το μηχάνημα επισκευάστηκε… ακριβώς την ημέρα που η διοίκηση του δήμου Φυλής θέλησε να κάνει εκείνο το επικοινωνιακό show με το «περίφημο» έλλειμμα των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ από τον ΕΣΔΝΑ επί διοίκησης Μπουραΐμη (το οποίο παρεπιμπτόντως αποδείχθηκε «άνθρακας» αφού πέρα από τον ίδιο τον πρώην δήμαρχο και ο Ενιαίος Σύνδεσμος έδωσε στοιχεία που αποδείκνυαν τα λεγόμενα του Δημήτρη Μπουραΐμη).
Όταν το θέμα με τα 8,5 εκατομμύρια… μας τελείωσε και πάλι «αιφνιδίως» κόπηκαν οι ζωντανές αναμεταδόσεις των συμβουλίων, χωρίς ποτέ να δοθεί οποιαδήποτε εξήγηση σε όσους τα παρακολουθούσαν, έστω και για την «έξωθεν καλή μαρτυρία».
Τώρα που, 4 μήνες μετά, η κυρία Αρβανιτάκη έρχεται να δώσει «εξηγήσεις» με αφορμή δήθεν «επικριτικά σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας», οι πληροφορίες μας λένε ότι η διοίκηση Παππού προλειαίνει το έδαφος για ένα νέο επικοινωνιακό show που έχει στα σκαριά και ψάχνει να βρει τρόπο να το «πλασάρει» μέσω ζωντανών αναμεταδόσεων.
Διότι, αν ξαφνικά «ανοίξει» το livestreaming (όπως και στο παρελθόν) για να δουν οι δημότες την… κακή διοίκηση Μπουραΐμη και το «κλείσει» λίγο αργότερα (όπως επίσης και στο παρελθόν) για να μη βλέπουν τη δική της διοίκηση, τότε ακόμα και οι πέτρες μπορούν να καταλάβουν ότι κανείς δε θα το «φάει»…
Υ.Γ
Δεν είναι, ίσως, της παρούσης αλλά στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο – σε ένα από τα ξεσπάσματα της – η κυρία Αρβανιτάκη εθεάθη έξω από την αίθουσα του συμβουλίου να πνέει τα μένεα εναντίον του πρώην δημάρχου και να λέει, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες σε δημοτικούς συμβούλους: «Την επόμενη φορά που θα πάρει το λόγο ο Μπουραίμης, να σηκωθείτε όλοι όρθιοι και να βγείτε έξω!». ‘Ετσι, για να καταλάβετε το μέγεθος της πραότητας που η πρόεδρος Ζωή επιθυμεί να βγαίνει στον «αέρα»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου